top of page
Personal Training Santpoort

Gecombineerde

Leefstijl

Interventie

gli_anker

Heb je overgewicht en wil je nu eens echt gaan afvallen? En dit keer met een duurzaam resultaat?

Doe dan mee aan ons leefstijlprogramma. Een twee jarig traject met begeleiding op het gebied van voeding, beweging en leefstijl. Dit wordt aangeboden door drie experts. Een (sport)diëtiste, (sport)oefentherapeut en een leefstijlcoach.

Rik Heeremans

Eigenaar YourGym

DSC00291.jpg

Wat is GLI?

GLI betekent Gecombineerde LeefstijlInterventie. De GLI is zorg die wordt verleend voor mensen met overgewicht of obesitas. Onder deze gezamenlijke noemer bestaan de leefstijlprogramma’s. Een leefstijlprogramma leert je gezonde keuzes te maken, uit te voeren en te behouden. Dit zorgt voor gewichtsverlies, meer energie en minder gezondheidsklachten. De interventie is wetenschappelijk bewezen.

Bij Your Gym Santpoort biedt Own Health de Beweegkuur aan. Je motivatie om mee te doen aan een leefstijlprogramma is erg belangrijk. Er wordt van je verwacht dat je 2 jaar mee doet met de groep, aan jezelf wilt werken en ook thuis aan de slag gaat. Het Leefstijlprogramma gaat uit van kleine stapjes, die voor de lange termijn werken en een duurzaam effect hebben. Het gaat echt om een gedragsverandering.

Klik voor veelgestelde vragen op meer informatie

Beweegkuur

Beweegkuur is een leefstijlprogramma gericht op verandering van voeding, beweging en gedrag. Om te komen tot een gezondere leefstijl met meer beweging. Dit programma wordt begeleid door een oefentherapeut, een diëtist en een leefstijlcoach. De BeweegKuur duurt 2 jaar, waarbij het eerste jaar de begeleidingsfase is en het tweede jaar de onderhoudsfase.

Vragen? Neem gerust contact op.

VOORNAAM
ACHTERNAAM
E-MAIL
TELEFOONNUMMER
BERICHT

Bedankt voor de inzending!

bottom of page