top of page

WELKOM!

Wat leuk dat je er bent. Je hebt ons vast gevonden via de Santpoort Fitcard of door de QR code te scannen. Als je de Fitcard (stempelkaart) nog niet hebt kan je die direct downloaden met het knopje hieronder "Stempelkaart".

Santpoort-fit is een initiatief van Your Gym Santpoort, met als doel de gezondheid binnen de gemeente op een positieve manier te bevorderen. Gezamenlijk met lokale bedrijven creëren we een online omgeving waar je jouw leefstijl positief kunt beïnvloeden.Vanuit huis en in je eigen omgeving zijn er al eindeloos veel mogelijkheden om de eerste stap te zetten naar jouw doelstelling. En dat kan ook nog eens op een leuke manier!

De letters op de stempelkaart komen namelijk overeen met de volgende thema's: Beweging, Voeding, Ontspanning en Challenges. Hieronder zie je vier knopen met dezelfde tekst. Als je deze aanklikt zie je de opdrachten die je kan uitvoeren en waar je deze kan laten afstempelen. Als je je kaart vol hebt, kan je jouw leefstijl goodiebag ophalen bij één van de lokale ondernemers die meedoen aan Santpoort-Fit.

 

Stempelkaart

WIL JIJ WETEN HOE JE DIT PLATFOM ZO OPTIMAAL MOGELIJK KAN BENUTTEN?

Hoe kan jij jouw leefstijl nog wat postiever maken? Doe de test op www.mijnpositievegezondheid.nl . Op welke van de 6 pijlers heb jij goed gescoord? En zijn er nog pijlers die je wilt verbeteren? Wij kunnen je helpen! Ook op afstand. Deze website bevat allerlei video's die kunnen helpen bij het verbeteren van de leefstijl. Maar welke heb jij nou precies nodig? En hoe verdeel je dit over de week? Wij kunnen je helpen met een 30-dagen challenge. Wil jij op een leuke dynamische manier je leefstijl verbeteren? Neem contact met ons op!

bottom of page