top of page
DSC00291.jpg

GROEPSLESSEN

Bij Your Gym Santpoort worden verschillende groeplessen aangeboden. Laat jij je uitdagen?

Trek je op aan de groep! En kom de leuke lessen ervaren!

Website rooster YG (1).png

Het aanbod.

Workout of the Day

Iedere dag wordt er een nieuwe uitdagende workout aangeboden. Vraag de trainer wat de training inhoudt.

 

Goodmorning Workout

Deze groepslessen worden dinsdag t/m donderdag om 09:00 en 10:00 georganiseerd. De groepsles bestaat uit een rustige warm-up, grondoefeningen, oefeningen met elastiek/dumbbells/gewichtbal. Het gehele lichaam wordt sportief geprikkeld.
(leeftijd 40-65+)

 

Bootcamp Monday

Of je nu een fitnessliefhebber bent of net begint, onze bootcamp heet je welkom! Ontdek een energieke mix van trainingen die je zullen uitdagen en inspireren. Samen met gelijkgestemden bouw je kracht op, verbeter je je conditie en heb je plezier. Doe met ons mee en geniet van een positieve en ondersteunende omgeving terwijl je werkt aan een gezondere en gelukkigere jij!

Vital fitness

Ontdek de kracht van functionele fitness in onze groepsles! Verbeter je alledaagse bewegingen, bouw kracht op en vergroot je zelfvertrouwen. Met begeleiding van experts en een ondersteunende groep, word je sterker en veerkrachtiger dan ooit. Doe mee en transformeer je training in praktische vaardigheden voor een actiever leven!

 

CLUKS Experience

Coördinatie, Lenigheid, Uithoudinsvermogen, Kracht en Snelheid. Elke week ligt het aandachtspunt op een andere pijler van de CLUKS. Ervaar deze uitdagende en leuke groepsles.

Outdoor FitRun

Ontdek de balans tussen hardlopen en techniektraining in onze groepsles. Met begeleiding van onze trainers verbeter je jouw hardlooptechniek met gevarieerde training, waaronder hardlopen en andere vormen. Deze lessen zijn geschikt voor alle niveaus en bieden een complete en effectieve workout, waarbij conditie en kracht hand in hand gaan. Doe mee en bereik je fitnessdoelen op een energieke en inspirerende manier!

 

HIIT Training

High intensity interval training. De intensiteit van deze training ligt hoog. Bij aanvang van deze training wordt er ook eerst technisch gestart. Er wordt bijvoorbeeld ingegaan op onderrug stabiliteit tijdens een training. Dit wordt daarna direct toegepast in een workout waar alle grote spiergroepen worden afgewerkt.

bottom of page